BUYRUN..

HOŞ GELDİNİZ :) ARKANIZA YASLANIN VE TADINI ÇIKARIN..

2 Mart 2013 Cumartesi

BÜYÜMEYEN KÜÇÜK KIZ

Büyümeyen küçük bir kız mı sandın kendini?. Bak ellerine, artık minik ellerin de yok. Boyuna bak, anneni çoktaan geçmişsin. Dünyan aynı olabilir, ama sen aynı değilsin. O çok sevdiğin ayakkabılarını bir giy bakalım oluyor mu? Ya da o kimselere vermeye kıyamadığın etekleri, kazakları bir dene.

Hayallerin bile büyüdü senin. En son ne zaman şeker hayali kurdun? En son kimden izin istedin geç yatmak  için ? Büyümeyen küçük bir kız mı sandın  kendini? Sen büyüdün, sen büyüdün..

Hiç aynaya baktın mı sen? Sormam hata tabiki baktın, defalarca.. Hala o tozlu minik yüzü mü görüyorsun aynada? En son ne zaman çıktın dışarı makyaj yamadan, pijamalarınla ?  Ya da hala 'sokakta oynamalık' kıyafet ayırıyor musun gar dolabın bir köşesine?

Öyle çizgi film izleyerek bütün gün ben büyümedim ayaklarına yatamazsın. Bir kere sen 'aşk'ı yaşıyorsun daha ne büyümemesi!

Annene sor bakalım sen büyümüş müsün? Muhtemelen ' Sen benim gözümde hala bebeksin' diyecek, sen daha iyi anlayacaksın büyüdüğünü. Ama zaten sen de biliyorsun cevabı, o zaman neden?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder