BUYRUN..

HOŞ GELDİNİZ :) ARKANIZA YASLANIN VE TADINI ÇIKARIN..

13 Mart 2013 Çarşamba

AH KALBİM.. VAH CİCİ KIZLAR..

Ah kalbim...
Vahh cici kızlar !:..

"Bu kızlar cici kız olunca kafalar da pek cici oluyor yahu..hahaha.. Haydar abi..". Haydar abi sadece dinliyordu. Hiç bir yorum yapmıyordu; ama tiksindiği çok belliydi. Bir ara sinirlendi ; "Yeter Reşit. Hepimizin karısı, kızı, bacısı var !.. Uzatma !" dedi. Önde giden üniversiteli kızların bu konuşmadan haberi bile yoktu.

"Hüseyin bak bak bak hele.. Off ne biçim bir şeysin sen yaa... " Hüseyin baktı ve başıyla onayladı. Kızlar çok güzeldi. Üçü de kol kola girmiş, hararetli bir şekilde , el kol hareketleriyle birbirine bir şeylerden bahsediyordu. Ortadaki sinirliydi. "Oğlum bulaşma bunlara, talebe bunlar. Yazıktır vebal alırsın üzerine." dedi Hüseyin, diğeri ; "Ne gerekirse alırım Hüseyin bu kızlar için." dedi, kızların bu konuşmadan haberi bile yoktu.

Ani bir fren yaptı ileride araba, ama şoför her zaman ki gibi küfretmiyordu. Yola öylece atlayan 3 kız kahkaha atıyordu, "Pardon!" işareti yapıyorlardı, şoför; "Maşallah!" diye cevap veriyordu.

Hacı amca karşıdan gelen 3 kızı gördü, başını yere eğdi. Kızlar onun yanından geçtikten sonra arkasına dönüp " Tövbeee" dedi. Kızlar sol köşeye dönene kadar arkalarından uzun uzun baktı. Kızların bu durumdan haberi bile yoktu..

Dolmuş kızlara korna öttürüyordu, ergenler onlar geçerken kıkırdıyordu, küçük çocuk onlara bakıp ağlıyordu, diğer kızlar onlara düşmanca bakıyordu, para verdikleri dilenci onlara dua ediyordu, bakkal amca onlara bedava şeker veriyordu.... Her şey bu 3 kızın çevresinde oluyordu ama bu kızlar hiç bir şeyin farkında değildi..Peki neden hiç bir şeyin farkında değiller?

" Kızaamm.. Geçen gün varyaaa.. uff.. şok şok şok.. Ali benden hoşlandığını söyledii..".dedi Ayşe.
Fatma şaşkın bir ifadeyle; "İnanmıyoroooommmmmm....dedi."
Hayriye sadece dinliyordu, yorum yapmıyordu..Fatma ve Ayşe bu konu üzerinde konuştuktan sonra,
Fatma " Selim bence benden hoşlanıyoo.." dedi.
Hayriye ; "Nereden anladın?" diye sordu,
Fatma "Geçen gün sınıfta kimse yoktu, sınıfa girdim. Oda en arka sırada oturuyordu. Ben girince şarkı söylemeye başladı."
Ayşe" eeeee?" dedi
Fatma; "Ne ee si kızım? İngilizce bir şarkıydı. Hemen eve gidince internetten baktım sözlerine, 'Seni seviyorum' filan diyo" dedi,
Hayriye; "İnanmıyorooooooooooommm" dedi.

Bütün bu konuşmalar sürerken aslında bir çok olay yaşamış olan Ayşe, Fatma, Hayriye hiç bir şeyin farkında değillerdi.Belki de mutlu olmanın sırrı buydu.. Hiç bir şey duymamak, hiç bir şey görmemek...
Madem mutluluğun sırrı bu, " İnanmıyorooooooooooooooooooooooooooooommm" diyerek mutlu olmaya başlamak istiyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder