BUYRUN..

HOŞ GELDİNİZ :) ARKANIZA YASLANIN VE TADINI ÇIKARIN..

28 Ocak 2014 Salı

DANSA DAVET..


(müzik eşliğinde lütfenn)

Ellerini tuttu ve dansa kalktı. 

Daha önce dans edebildiğini bilmiyordu kız, belki de hiç bu kadar hızlı hareket etmemişti. Belinde hissettiği yabancı el onu sanki gökyüzüne yükseltiyordu. Uçuyordu, uçuyordu, uçuyordu..

Kanatları yoktu , ama vardı da.. Kendini hiç bu kadar özel hissetmemişti kız ve genç adam hiç kimseyle bu kadar uzun dans etmemişti. Tek kelime etmiyorlardı , sadece gözleri konuşuyordu ikisinin de..Ve bedenleri.. Hiç bu kadar sıcak olmamıştı...

Yorulmamıştı genç adam, yorulmamıştı güzel kız ve zaman her zamanki gibi hızla akıp gitmemişti.. Sadece bir şey olmuştu o anda, ikisine de aynı anda..

Müzik sustu, beden durdu ama gözler her şeye inat konuşup dans etmeye devam ediyordu. 

ZIrrrrrrrrrr.....zIrrrrrrr.......Çalar saat sesine uyandı kız. Boş tavanda gözlerini gezdirdi, uyanmak istemiyordu, tekrar uyusa rüyanın devamını görebilir miydi;? Peki o genç adam, gerçek hayatta var mıydı?. Peki bu rüyanın anlamı neydi?

İki dakika sonra annesi odaya girdi ve kızının alnına sıcacık bir öpücük kondurdu. " Günaydın Prensesim"
Kapının arkasında katlı halde duran tekerlekli sandalyeyi kurdu ve prensesini nazikçe oturttu. 

Ve tekrar müzik çalmaya başladı..

Ama bunu bir tek güzel kız duyabiliyordu. Kalbinde çalan ritimle dans ediyordu ama bunu bir tek o görebiliyordu ve o genç adam.. Onu yanında hissediyordu. Bunu kimseye söylemedi. Söylemek istemedi. Sadece gülümsedi..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder