BUYRUN..

HOŞ GELDİNİZ :) ARKANIZA YASLANIN VE TADINI ÇIKARIN..

20 Temmuz 2014 Pazar

KÜLLÜK KEDİSİİİİİİİİİİİİİİİ



Ayyyyy.... Çıldırtcak beni valla bu kız azizim.. Öyle ki.. Sinirden saçımı başımı yolacam vallahii.. Bir kız bu kadar da saf olur mu?.. İnanmam.. Vallahi inananmam.. Bu kadar saçmalamak olmaz.. Ay şu tatil günümde nereden izledim ben bu filmi.. Türk filmi diye bu kadar saçmalık oluyo herhalde..

Kül kedisi..

Be kızım.. Güzel kızım.. Anan baban ölmeden önce sana hiç mi gerçek hayattan bahsetmedi. Hayır yani.. Hep mi melek sensin mubarek !..

Hikayeyi herkes biliyo.. Uzuunn uzunn anlatamayacağım.İşte babası ölüyo da üvey anasının başına kalıyo ya bu kız. Bak şimdi aynen muhabbet şu;

"Çık bu odadan.. Artık bu oda benim kızlarımın odası.."
" Ama anneciğim ben nerede yatacağım?
" Depoda çuvalların üzerinde"
" Ama neden anneciğim.."
" Çünkü ben öyle istiyorum.."

Kız gider çuvallara uzanır..Bir yandan da o köpek var ya.. Arkadaşıymış onun.. Onunla muhabbet sohbet eder.. Anlayamadığım bişiy daha var.. O kafasının üzerindeki kuş hiiççç mi uçmaz... ? Kız ş.çar o kuş kafana.. Alıştırma öyle.. Pis bu kız.. Valla pis.. Bu üvey anasında da ne mide var.. Leş gibi çamaşır yıkıyo.. Yıkamıyo ki.. Numara yapıyo.. seviyo resmen.. Hali yok kızın sanki.. Onun yıkadığını giyer mıyım ben bee... He heyyytt...

Neyse.. Ne diyodum.. Heh.. O köpekle muhabbet sohbet ediyo.. Bak bak.. Laflara bak sen.. " Acaba annem neden beni burada yatırıyo.. ? Heralde  kızmıştır bana..( gülücük gülücük.. bi sürü gülücük.. ha dese kahkaha atacak mutluluktan)".. Vallahi deli bu kız yaa.. Akıllı bi insanın yapacağı davranışlar değil bunlar..

Ertesi gün uyanıyo.. küllü müllü.. leş gibi.. Ama mutlu.. " Günaydın canım kardeşlerim.. heralde dadım bana tabak koymayı unuttu.." " Dadın burada calışmayacak.. her işi sen görcen.. ayrıca adını da küllük koyduk falan filan..".. " Peki anneciğim.. canım askım anneciğim.. kurban olurum sana anamm.. kes beni.. öldür de.. sen de kurtul ben de.." dese vallahi o kızı yerim yer yer.. aman " mıy mıy mıy da ıy".. uff...

Neredeyse hak vercem üvey anasına.. az bile yapıyo... Bir kız bu kadar saf olamaz bu imkansız.. hiçççç tasvip etmıyorum..

Ayrıca bir peri çıkmış karşına gülümm..  Allah işte... Bi şekilde gitmişsin baloya.. sen kullansana bu fırsatı;

" Lütfen söyleyin bana prenses.. Kimsiniz siz?"
"Ben masallardan mıymıymıy da mıyyy.."
" Size aşık oldum .. Lütfen evlenin benimle"
"Mıymıy.. da masallar periler.."

off.... Kızıımmm.. Desene "üvey anam bana zulüm ediyoo.. Evlenirim seninle.. Senden iyisini mi bulacam.. Kooskoca pressinn..." diye.. Ama yok..  Ben o prensin aklına da tüküreyim.. Ben olsan uğraşmam bile bu kızlar.. sieeee der giderim..

Yok yokkk.. Bu gün sana taktım kızımm... Küllük bozuntusu...


4 yorum:

  1. dillendiremediğim cümlelerimi okudum sanki ben :) ama sinirini nasıl da atıverdin üzerime ay bi stres oldum şimdi inan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Esen Hanımcıımmmm.... Bir de bana sorun..:).. Vallahi sinir hastası oldum sandım.. Gizli tansiyonum mu, şekerim mi.. Gizli olan neyim varsa hepsini dışarı kustum inanın..:D

      Sil
  2. Biraz daha kendi dünyandan ayrılarak yazmalısın... Dünya sadece senin etrafında dönmüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle fikirleriniz benim için çok değerli teşekkür ederim. Haklısınız dünya hepimizin de bildiği gibi benim etrafımda değil, güneşin etrafında dönüyor. Tam da bu yüzden ben böyle bir blog dünyası kendime oluşturdum zatenn. Öyle bir dünya olsun ki benim etrafımda dönsün diye. İlgisini çeken misafirlerim olursa ağırlamaktan onur duyarım. Ama şunu da belirtmek isterim ki asıl amacım daha çok okunmak değil. Kendi duygu ve düşüncelerimi, ilerleyen yıllar sonrasındaki Kaybakam Hanıma iletmektir.. Tamamen bana ve benim dünyama ithafen yazılmış bir blogdur.. Bu nedenle bu dünya benim dünyam ve tam da benim etrafımda dönüyor. Fikriniz için tekrar teşekkür ederim..

      Sil